Watermelon Cooler

Sunday 3 August 2008 ·


Pahar: Collins

Garnitura: pepene rosu

* 50 ml white rum
* 15 ml watermelon liqueur
* 20 ml fresh lemon juice
* 15 ml vanilla flavoured sugar syrup

Preparare
: Zdrobiti pepenele rosu cu siropul de zahar vanilat si fresh-ul de lamaie, adaugati gheata pisata 3/4 din pahar si amestecati puternic cu lingurita de bar, adaugati lichiorul de pepene si romul amestecand, adaugati gheata pentru coroana paharului.

Descriere: Un cocktail ce contine un fruct delicios de sezon, extrem de racoros si reconfortant!

Sursa: Food&Bar

2 comments:

Anonymous said...
26 October 2008 at 11:59  

N-am mai baut din asta. Am sa incerc cat mai curand :)

Cristian said...
27 November 2008 at 17:36  

Cam greu cu pepenele rosu , nu iese prea bun cu "plastic" turcesc .

About this blog

Blog de ospatar

Site Sponsors